Josep Martí i Gómez enceta les activitats dels 25 anys de Els Ports Ràdio

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 11 d'octubre de 2013 .
Etiquetes: , , , , ,

Comunicacions dels Ports compleix aquest 2013 els seus primers 25 anys de vida. L’empresa celebra els 20 anys del setmanari Notícies, els 25 de Els Ports Ràdio i els 30 de nord · la televisió comarcal amb un seguit d’activitats que s’allargaran durant tota la tardor i l’hivern i que s’enceten amb una xerrada al voltant dels mitjans de comunicació.

“Mitjans ahir, avui i demà” és el títol de la xerrada que oferirà el periodista i escriptor Josep Martí i Gómez el dissabte, 12 d’octubre de 2013 a les 20:00 hores, a les sales gòtiques de l’Ajuntament de Morella.

Josep Martí i Gómez, nascut a Morella, va haver de marxar de ben menut d’esta terra amb la que, molts anys després, l’ha recuperat. “Jo, fins el dia que vaig tornar i em vaig retrobar amb el meu passat, de Morella només sabia que era un poble amb un castell, un passat de maquis i indiscriminada repressió del qual se segueix volent parlar poc”, escrivia recentment al llibre Ara que tinc 20 anys.

Considerat un dels mestres del reporterisme, és un contador d’històries, com a ell li agrada anomenar als periodistes. Els caps de setmana és una de les veus del programa A vivir que son dos dias de la cadena SER.

L’any del 53 Sexenni va ser l’encarregat d’obrir les Festes de Morella amb el Pregó des del balcó de l’Ajuntament. Assegura, i amb aquesta xerrada ho demostra, que “seguiré tornant a Morella, no a trobar-me amb el meu passat, sinó a conviure amb els amics que crec que ja he fet”.

Més informació: | | | | |