Melania, una morellana a Gran Hermano


_________________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 10 de setembre de 2007

“Soy de Morella, en la Comunidad Valenciana, en la provincia de Castellón, al norte”. Així es va presentar Melania Querol, la participant morellana a Gran Hermano, la primera de la província de Castelló. Melania va voler deixar clares les seues arrels morellanes a l’inici de la novena edició del reallity per excel·lència de Telecinco.

Melania va viure la seua infantesa i adolescència a Morella, i encara que actualment resideix a Castelló, sempre que pot torna a la ciutat que la va vore créixer. No va fallar a les passades Festes d’Agost, sense deixar pistes de la seua candidatura a “Gran germana”.

La repercussió de l’entrada de Melania al mediàtic programa de Telecinco a Morella, i a la comarca d’Els Ports, ha sigut majúscula. Des de la setmana anterior corria el secret a veus de la seua participació, però es va tenir d’esperar fins la nit del diumenge per a confirmar-lo. Molta gent, fins i tot aquells que no havien vist mai el programa, es van sentar davant el televisor per a veure els primers pasos de Melania al Gran Hermano.  A més, al seu poble es van organitzar nombrosos sopars d’amics per tal de celebrar el que serà un dels esdeveniments més mediàtics que ha viscut Morella.

Al vídeo de presentació es van barrejar imatges de Morella, Castelló i Benicàssim, participant en ell amics de les tres localitats. La primera imatge de Melania a les escales que donen accés al Convent de Sant Francesc, ja deixaven clar el seu paper de morellana, com va dir a continuació amb la silueta de Morella al fons. També es la va poder vore recorrent el carrer Blasc d’Alagó, escoltada pels flamants porxes que caracteritzen el centre de la ciutat. Les primeres impressions dels que la coneixen es van centrar en la seua naturalitat i espontaneïtat, ja que en cap moment va deixar de ser tal com és. Aquests gestos de personalitat poden ser importants per a la seua continuïtat dins de la casa.

Melania ja tenia experiència al camp de la televisió, encara que a menor escala, presentant a l’any 1999 junt a Joan Carles Marcobal el magazine El Nostre Estiu, programa estiuenc de l’antic Canal Nord, actualment Localia Nord, on ja destacava la seua facilitat per posar-se davant les càmeres. Aquell any va ser molt important per ella, va complir els 18 anys i va ser una de les tres representants del Ajuntament de Morella a la carrossa del Anunci, representant a “Forta” un dels títols de la ciutat.

I és que Melania és forta i davant de tot autèntica, el que la fa molt volguda en aquesta terra i esperem que davant els televidents de Gran Hermano. Molta sort i tots amb Melania!

Més informació: | |