Melània va visitar el seu poble


_________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 23 de novembre de 2007

Melània ja no està dins de la casa de Gran Hermano. La concursant morellana va ser la darrera expulsada del reality el passat dijous. Des del moment on Mercedes Milà va dir el seu nom a l’audiència Melània no ha parat i Morella va ser la seua primera visita per tal de retrobar-se amb els amics, familiars i ara també amb fans.

La morellana es va convertir en reportera de l’espai el Debate, relacionat amb Gran Hermano. Va anar preguntant una sèrie de qüestions relacionades amb la seua estància a la casa de Guadalix. El primer punt que va visitar va ser l’edifici d’Els Ports Ràdio i Locàlia Nord, on Melània va poder vore per primera vegada el himne que li van crear unes aficionades al Gran Hermano. També va anar a un dels seus llocs de costum, la “Xoco”, on va estar xerrant, menjant un bocata i fent moltes preguntes en el seu particular reportatge. A fora del local, al carrer Blasc d’Alagó, es va anar congregant gent, per tal de poder vore a Melània.

Va destacar els molts xiquets que la volien conèixer en persona, que li van fer alguna pancarta i li van cantar el tradicional “cumpleaños feliz”, per tal de felicitar-li els 26 anys que va complir el dia que abandonava Gran Hermano. Es va fer moltes fotos i també va signar molts “d’autògrafs”.

L’últim punt del reportatge que va rodar l’endemà de la seua expulsió de la casa va ser Castelló, on els amics d’allí li tenien preparada una festeta al restaurant Carceller.

__________
documents
Fotogaleria: “Melània torna a Morella”

Més informació: |