Melània, molt mediàtica les setmanes després de GH

20080107_melaniainterviu
________________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 7 de gener de 2008

Durant la primera setmana fora de la casa de Gran Hermano, Melània ha sigut habitual a diferents espais de Telecinco. Després de passar una vesprada a Morella i una nit a Castelló per tal de rodar un reportatge sobre les seues primeres hores de la recobrada llibertat, ha sigut un rostre habitual als diferents programes de Telecinco.

Primerament va estar a El Debate, on vam poder vore el muntatge amb les imatges enregistrades tant a Morella com a Castelló. El dimarts següent va ser la protagonista de la secció de Gran Hermano a El programa de Ana Rosa, on va 071127_melania470coincidir amb personatges televisius habituals d’aquest magazine matinal com és el cas d’Alessandro Lequio. Per la nit va anar al nou espai El Ventilador on va parlar de com la família ha encaixat la seua estància a la casa de Guadalix.

També hem pogut gaudir de Melània al polèmic Aquí Hay Tomate amb una entrevista amb Carmen Alcaide i a la gala de Gran Hermano del dijous seguent. I com no, ha participat en el seu espai de Els Ports Ràdio “Tots amb Melània!”, on també vam poder escoltar al seu company a la casa, l’italià Piero. El millor d’aquesta experiència televisiva i mediàtica és la felicitat i alegria que transmet la morellana.

Una portada a Interviu
La morellana, a més, ha sigut temptada per la revista Interviu per tal de protagonitzar una de les seues polèmiques portades. I és aquest dilluns, dia de Sant Julià, patró de Morella, quan la revista ha arribat als quiosc de tot arreu i, evidentment, als de les nostres comarques. Ha estat una imatge habitual el veure a gent eixir de les diferents papeleries amb la revista on Melània apareix en estudiades posicions i ensenyant bona part de la seua anatomia. A ben segur aquest número de la revista serà dels més venuts en tota la província.

Més informació: | |