“L’efecte Melània” arrasa al nou càsting de GH a Benicàssim

______________________
Miguel Agost, Benicàssim
dissabte, 16 d’agost de 2008

Benicàssim va rebre ahir, per segon any consecutiu, a l’autobús de “Gran Hermano”. Des del migdia la plaça dels Corts Valencianes va ser el punt de trobada dels interessats a passar les proves de selecció amb un objectiu, intentar convertir-se en futurs concursants de la desena edició del ‘reality’ de televisió. L’expectació creada era alta i es va confirmar amb les cues que es van crear entorn de l’autobús. L’únic requisit per a participar en el procés de selecció era ésser major d’edat i tenir ganes d’arribar a ser un fenomen televisiu.

La majoria d’aspirants cerquen guanyar diners en aquests temps de dificultats econòmiques. El tòpic d’entrar a viure una experiència nova es redueix a un menut nombre de candidats. Un altre dels punts per a participar en el ‘casting’ de l’autobús, és que prefereixen realitzar les proves en persona, abans que fer-les amb el procés telefònic que va obrir el programa fa un mes. La il·lusió es reflectia en la cua de Benicàssim, encara que siga possible que cap acabe en la casa de Guadalix de la Serra.

El ‘càsting’
El primer pas del ‘casting’ mòbil va ser el repartiment d’un qüestionari a les persones que es van presentar amb el seu DNI. En aquesta primera prova havien d’emplenar les seues dades biogràfiques i contestar unes preguntes sobre la seua vida diària. A més, també els van demanar contestar la reacció que tindrien davant situacions atípiques. Per a anar omplint el formulari, els aspirants es van situar en els bancs de la plaça o directament a terra.

L’interès va ser creixent amb la segona part, en la qual els candidats pujarien per primera vegada a l’autobús. Els participants esperaven impacientes, amb el qüestionari en la mà, la cridada per a entrar. Dins, els esperava una menuda entrevista amb un dels redactors de la productora que s’encarrega del programa. En aquesta xarrada, es valorava la forma de l’aspirant per a desembolicar-se, demostrant tenir personalitat i caràcter. Passant aquesta prova, la meta estava més prop. Pocs van arribar a l’última fase, la prova davant la càmera. En un menut plató, que recreava el famós confessionari de “Gran Hermoano”, s’havia de demostrar la naturalitat davant l’objectiu de les càmeres. Aquest aspecte és clau, perquè el qual no sap oblidar-se d’elles, no té cap opció d’arribar a ser concursant. Damunt d’un tamboret els aspirants anaven responent diferents preguntes. Els jutges valoraven la forma d’expressar-se i els moviments que realitzaven. D’aquesta forma es posava punt final al procés. Ara, els seleccionats han d’esperar la cridada del programa per a fer les últimes proves a Madrid.

“L’efecte Melània”
L’oficina mòbil està realitzant el ‘Tour Gran Hermano” per diferents localitats del territori espanyol. Benicàssim repeteix sobretot pel fenomen que es va crear l’any passat entorn de la figura de Melania Querol, la primera participant de la província. Haurà algun en la desena edició del polèmic programa?

Més informació: | |