X Edició del Capsigrany


Etiquetes: , ,

La desena edició del Capsigrany ha estat tot un èxit. Un total de 9 companyies de teatre han fet gaudir
a vilafranquins i visitants en una edició molt completa i que ha comptat amb una elevadissima xifra de públic, que ha omplit totes i cada una de les funcions preparades per a aquest Capsigrany.

Les actuacions començaven divendres a les 19 hores, amb l’obra ‘Alícia’, a càrrec dels alumnes de l’Institut de Secundaria de Vilafranca, amb un obra dirigida per la professora Gema Marqués i en la que han participat alumnes dels quatre cursos de la ESO. Alícia és una xiqueta que estudia en el bosc i descobreix un país de meravelles en el que coneix personatges i animals molt variats. El paper d’Alícia va estar protagonitzat per Clara Altabás i l’obra va agradar moltissim al públic que abarrotava totalment la sala Carles Pons. El divendres a la nit es realitzava la presentació de la Mostra, 10 anys de Capsigrany amb un bonic acte en el que es convidava a cava als assistents i es feia una projecció amb felicitacions de diferents artistes i companyies que han actuat al Capsigrany durant els 10 anys. L’actor vilafranquí Miguel Angel Prades també participava a la inauguració, recordant la figura de Carles Pons, del que va dir que seria molt feliç de veure una mostra de teatre com aquesta al seu poble, Vilafranca.

Tot seguit, la companyia barcelonina Marcel Gros oferia ‘Inventari’ en la que el pallassonauta, arribat des de no se sap quin lloc, va inventar un bon grapat d’històries de clown, del més divertides. La nit es tancava amb el ‘Hombre Verbena’ al Pub Desnivell.

Dissabte i diumenge, el Capsigrany va portar a Vilafranca nombroses actuacions amb molt d’èxit, com Xip-Xap, Ylliana, el mag Yunke, Vatua l’Olla o Teatre Mòbil, que comptaven amb nombrós públic totes elles. El dissabte, una petita tronada obligava a traslladar l’espectacle de carrer fins el Parador de Festes.

Més informació: | |