Les festes del Barri de Sant Joan a Morella


Etiquetes: ,

Missa a la placeta Bisbe Martí
______________________________________________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 28 de juny de 2009

Al voltant del 24 de juny de 2009, el barri de Sant Joan va viure la seua festa anual. Les celebracions en honor a Sant Joan, unes de les més populars de Morella, van fer gaudir a menuts i grans durant unes jornades on es van combinar actes religiosos, infantils i festius.
Pel que fa a les activitats per als més petits, la Plaça de Sant Joan va reunir un bon grapat de xiquets del barri i de la resta del poble per tal de passar unes hores d’allò més entretingudes.

La principal novetat d’enguany la trobem dintre de la vessant religiosa d’aquesta celebració: la Missa es va realitzar a l’aire lliure, a la Plaça del Bisbe Martí, degut al mal estat de l’església de Sant Joan. La Missa l’encapçalava la peanya del Sant i els presents a la mateixa es van repartir amb cadires per tota la zona.

Una vegada conclosa l’eucaristia, va començar el tradicional rosari al voltant dels carrers del barri, sempre acompanyat per la música de l’Associació Musical Mestre Candel de Morella. A continuació, va tenir lloc el sopar de germanor, la berbena amb el ball i la indispensable torrada de xoriços a la foguera de Sant Joan.

Més informació: |