Festa Carib Els Ports Ràdio


Els Ports Ràdio tanca este divendres, 3 de juliol, una nova edició de la campanya “Viatja gratis al Carib”. Al llarg d’un mes, establiments de la comarca dels Ports i comarques veïnes han participat en esta iniciativa que pretén premiar la fidelitat dels clients i potenciar l’activitat comercial de la zona.
Este divendres finalitzarà la campanya comercial amb la popular Festa del Carib dels Ports Ràdio, on és sortejarà un viatge per a dos persones algun destí tropical. La festa tindrà lloc a partir de les 12 de la nit al Pub Dada Museum, a Morella.
La gran festa caribenya comptarà amb música en directe, amb l’actuació del grup de música llatina, Saoco Mix. Una nit de ritmes pa gosar… amb guaracha, rumba, el cha cha cha, son, bachata, cumbia o el merengue per no parar ni un minut.
Si t’agrada la música de salsa, els ritmes tropicals, els mojitos, la caipiriha, si vols viatjar gratis al Carib, este divendres tens que acudir a la Festa dels Ports Ràdio.
Este divendres, 3 de juliol, vine al Pub Dada Museum al festa del Carib dels Ports Ràdio, la millor manera de donar la benvinguda a l’estiu.