José Ángel Pitarch és el nou capellà de Morella

1 comentari
Etiquetes:

Morella ja compta amb el nou capellà que s’encarregarà dels oficis religiosos de la ciutat , ja que Mossèn Ferran marxa a continuar la seua tasca a Santa Bàrbara i al seu lloc estarà José Ángel Pitarch.

José Ángel és nascut a la comarca dels Ports, concretament és veí de la Mata. Tant per a ell com per la seua família, el fet de venir a Morella és una gran alegria. Ara estarà més a prop que mai de la seua terra i això és motiu de molta felicitat. José Ángel ja ha oficiat la seua primera Missa a la Basílica Arxiprestal, encara que la seua entrada definitiva com a pàrroc de Morella serà este mateix diumenge. José Ángel comentava que l’entrega per part seua cap als morellans i morellanes serà completa. Al mateix temps, espera que els veïns de Morella també l’acullen a ell.

Més informació:

1 comentari

  1. Emili Sanchís Milian enllaç al seu comentari

    Perdonad que escriba en castellano.

    Ya esta bien de dar tanta importancia a la iglesia. Cada dia, incluso en nuestros pueblos, hay gente que cambia de zona de trabajo, de corte de pelo, de pareja, etc.

    Bienvenido el nuevo cura, pero también todos aquellos que nos visitan, que vienen a vivir a nuestra comarca…bienvenidos a todos!

    Pero basta ya de tanta iglesia!