Fi de les festes de Forcall 2010


Etiquetes:

cornupetes-forcall2
___________________________
comarquesnord.cat, Forcall
diumenge, 6 de setembre de 2009

Forcall ja ha dit adéu a les seues festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Consolació i a Sant Víctor Màrtir. Durant estos dies no han faltat les tradicionals danses que any rere any i amb el gran esforç dels forcallans llueixen a les diferents processons: els varetes, els bastonets, llauradorets i llauradoretes, les gitanetes, les verchins i els dansants. Tampoc han faltat les relacions de l’àngel i del soldat romà, que novament van emocionar a tots. La processó a l’ermita de la Patrona, els rosaris i l’entrada de Sant Víctor des de l’ermita de Sant Josep. I, a més, tot tipus d’actes taurins i festius: corros, bous embolats, orquestres i molta germanor.

L’últim dia de les festes forcallanes va ser el Dia de la Penya Taurina Els Cornupetes. Les activitats van començar amb unes vaquetes confiteres. Per la vesprada, va ser el torn dels bous al carrer i de l’esperada prova del bou, que s’embolaria per la nit. Una embolada que es va esdevenir amb total normalitat.

La Penya taurina Els Cornupetes és molt nombrosa. Cada any canvien la seua camiseta i enguany el color que han elegit ha sigut el blau. El Dia de la Penya taurina Els Cornupetes va protagonitzar la darrera jornada festiva a Forcall. Un dia que va concloure amb orquestra fins a altes hores de la matinada.

Més informació: