Nova escola infantil a Vilafranca


Etiquetes:

guarderia-vilafranca21
____________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
diumenge, 6 de setembre de 2009

Les noves instal·lacions, ubicades junt al Col·legi Públic Blasc d’Alagó i l’Institut de Secundària, albergaran l’Escola Infantil amb amplis i moderns espais que permetran una millor atenció per als xiquets i xiquetes d’entre 0 i 3 anys. La nova guarderia s’acabava de construir aquesta primavera i durant el mes d’Agost es realitzava el trasllat a les noves dependències.

Nou curs
El curs s’encetava el dimarts amb l’entrada dels alumnes de manera progressiva i s’espera la presència de 17 xiquets i xiquetes en aquest principi de curs i que podria augmentar-se fins als 25. L’any passat la guarderia acabava el curs amb 35 menuts, molts dels quals començaran ja les classes al cicle d’Infantil de l’Escola.

L’Ajuntament de Vilafranca està condicionant els accessos a la nova Escola Infantil, des del carrer Santa Teresa i junt a la piscina municipal. Pel moment s’ha fet un corredor provisional, però les màquines estan treballant per acabar d’enllestir l’accés principal. Quan tot açò estiga acabat es farà l’inauguració oficial del nou centre educatiu.

Més informació: