80 anys Creu Roja Morella-Els Ports

creu-roja-ficar2
________________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 7 de setembre de 2009

Creu Roja Morella els Ports celebra enguany 80 anys de vida. I amb este motiu, es va realitzar una gala al Teatre Municipal de Morella. Allí es van congregar tots aquells que tenen un vincle especial amb Creu Roja: aquells que van fer el servei militar obligatori a Morella, socis i sòcies, voluntaris i voluntàries, també Creu Roja Joventut i diferents autoritats d’esta institució.

La gala va començar amb la presentació per part de Salva Ortí. Salva va fer un emotiu discurs on es destacava la gran importància de Creu Roja a la nostra zona, on sempre hem estat tan allunyats dels grans centres sanitaris. Després d’aquestes paraules, va arribar el moment de veure un muntatge fotogràfic amb imatges retrospectives de les activitats de Creu Roja als Ports.

creu-roja-21

A continuació, va ser el torn de la música en directe de la Rondalla de Morella. Quan la Rondalla va finalitzar, els presents van poder veure un reportatge audiovisual que l’equip de El Nostre Estiu va preparar amb testimonis de persones que han format part de Creu Roja.

I ja va arribar el moment de les paraules de diferents autoritats. El president autonòmic i vice-president nacional, Fernando del Rosario, va felicitar la Creu Roja de Morella per la seua intensa tasca durant tants anys de vida. Seguidament, un dels moments més emotius. De la mà del President Provincial Benedicto Pastor i la Presidenta Comarcal Pepita Milián, es van lliurar distincions als presidents anteriors de Creu Roja a la Comarca: Enrique Querol, Enrique Ripollés, Jesús Tosca i José Barreda. Després, els joves membres de Creu Roja Juventut van ser els encarregats de lliurar les distincions als voluntaris de creu roja de major edat: Manuel Mestre, Miguel Milián i Daniel Adell. L’acte finalitzava amb una especial actuació del grup instrumental 3X4, prèvia a les paraules d’agraïment de la Presidenta Comarcal Pepita Milián i de l’Alcalde de Morella, Ximo Puig.

Més informació: | | |