El bàsquet femení comença la pretemporada


Les xiques del Club Bàsquet Femení Morella han començat ja la pretemporada. Uns dies on les jugadores tornen a posar en funcionament el cos després d’uns mesos d’estiu d’inactivitat en el món del bàsquet. Per les vesprades, tant l’equip infantil com el cadet acudeixen al Centre Jaume I per l’entrenament. De moment, sols entrenen estos dos equips, que comencen la temporada en poques setmanes. Les més menudetes començaran més tard.

Recuperar la completa forma física que es tenia abans de l’estiu costa uns pocs dies. Ja se sap que durant l’agost es comet algun que altre excés i ara cal posar-se en forma.

El nombre de xiques varia en funció de la categoria. Al cadet en són un total de 8, un nombre justet per tal de competir. Per contra, les infantils tenen el plantell més que complet.

Les jugadores més beteranes del Club Bàsquet Femení Morella ja porten molts anys de dedicació a este esport. Per això, la tècnica que han adquirit és molt bona i així ho demostren any rere any.

Durant la pretemporada, a banda dels entrenament diaris, també porten a terme algun que altre partit amistós per tal de preparar totalment l’equip i totes les tàctiques.

La temporada començarà en breu. I, com cada any, sempre hi ha alguns equips contra els quals és molt difícil enfrontar-se. Així i tot, les jugadores morellanes ho intenten amb totes les seues forces.

Les pròpies jugadores es troben en moltes ganes de començar la temporada. Encara que els entrenaments se’ls fan un poc durs, en poquets dies s’acostumen i tornen a l’habitual rutina amb el bàsquet.

El Club Bàsquet Femení de Morella entrena cada vesprada al Centre Jaume I. Una oportunitat bona de veure com les xiquets es preparen per, com deia el seu entrenador, dona guerra durant la temporada i deixar el nom de Morella ben amunt.