Balanç positiu de la Fira de Morella


Etiquetes:

rafael-pallaresEl regidor de desenvolupament Rural, Rafael Pallarés, qualifica la Fira d’enguany com positiva i que donarà beneficis a llarg termini, així com ha donat a curt termini.
La 753 edició de la Fira de Morella tancava les seues portes el passat diumenge i és hora de fer balanç. Als parlaments de la cloenda oficial ja es parlava d’una fira de rècord, la de major participació de tota la seua història, amb 188 expositors, prop de 400 animals i milers de visitants. Des de la regidoria de desenvolupament rural es valorava com positiu el desenvolupament de la Fira d’enguany, per l’increment de visitants i expositors, i per l’intercanvi econòmic que serà positiu per al poble per a tot el any.
Pel que fa als beneficis es senyalava que a curt termini els comerciants ho poden notar més, mentres que la resta ho notarà a llarg termini, per la publicitat donada, l’intercanvi amb gent de diverses procedències i així obtenint beneficis de l’esforç que suposa una Fira.
A més del rècord de participació també es valorava com molt positiu el fet de que la majoria d’animals, inclosos els dels sorteigs, han sigut del terreny, de la comarca dels Ports.
Altre dels aspectes positius va ser que no va haver-hi cap incident. Els únics problemes els van tenir els menys matiners en la jornada del diumenge que van tenir que aparcar molt lluny, la vegada que més allunyats del recinte firal, aparcant en zones com l’Aqueducte i van tenir que caminar un poc.
Èxit de la edició d’enguany de la Fira de Morella esperant ja la del 2010 per poder superar o al menys igualat el viscut en la 753 edició del certament firal morellà.

Més informació: