Ni el dimoni ni les obres van parar la processó


Etiquetes: , ,

dimoni-balma
________________________________________________________
comarquesnord.cat, Sorita
dissabte, 15 de setembre de 2009

L’ermita de la Balma, que des de desembre de 2007 estava tancada per obres de restauració de tot el Santuari, tornava a acollir, el passat dissabte, un bon grapat de devots. Amb goig pujaven enguany la costa per retre homenatge a la seva patrona.

L’any passat el dia de la festa gran de Sorita, es notava la decepció entre els veïns per haver tingut que fer la missa al costat de la Creu Coberta, sense possibilitat d’entrar en la coveta que guarda la seva patrona. Enguany, encara que les obres no han finalitzat, des de l’ajuntament s’ha aconseguit que la festa sigue completa. L’empresa va parar els seus treballs, i la tanca que impedeix el pas a tots els aliens a l’obra es va obrir per deixar passar la processó. Així es que enguany el dimoni no va poder parar la processó, com és normal, però les obres tampoc.

Tenint en compte la marxa actual de les obres es preveu que aquestos Nadals el projecte s’haurà completat i tant l’ermita com la resta de l’hostatgeria de la Balma tornarà a obrir-se al públic.

Més informació: | |