Canvi de diputats

getttena-1

La comarca dels Ports ha canviat de representant a la Diputació de Castelló. Durant els darrers sis anys el regidor de Cinctorres, Josep Gisbert, del PSPV-PSOE ha estat el portaveu de la comarca en la institució provincial. A finals del mes de juliol, Gisbert dimitia del càrrec de diputat provincial, mentres que ahir era substituït per l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, en el primer ple del curs polític a la Diputació de Castelló. El mateix passa amb Juan Antonio Beltrán, regidor del Ajuntament de Vinaròs que és el recanvi de Enric Escuder, regidor de Benicarló, que també abandona la Diputació. Aquests canvis són deguts a un pacte de les anomenades famílies, un acord intern dels socialistes que es signava fa dos anys en l’inici de legislatura.
El balanç personal de Josep Gisbert és que la Diputació no compleix el paper que deuria tenir. Gisbert també argumentava en el seu balanç el poc que s’ha evolucionat en 14 anys, com amb la xarxa de carreteres o els plans provincials, ja que es lliuren els mateixos diners que al 1995, any en el que entrava com a president Carlos Fabra. En sis anys, l’exdiputat de Cinctorres ha presentat moltes propostes, sent molt poques les aprovades pel plenari de la Diputació. A pesar d’això, Gisbert no està decebut i senyala que continuarà en la lluita per aconseguir un altre model de diputació.

oscar-tena-nou-diputat1

Més informació: | |

/span> comentaris

  1. Joan Mestre Boix enllaç al seu comentari

    Gisbert gràcies, en nom de molta gent d’Els Ports, per tot el treball que has fet com a Diputat i que de ben segur continuaras fent.

    Ara esperem que amb Óscar Tena, es seguixquen reivindicant totes les necessitats de TOTS els pobles de la comarca i també apretant al senyor Fabra.

    Tant de bo m’equivoque però pense que deixarà molt que dessitjar.

    Fabra deu d’estar molt content amb el canvi de Pep Gisbert per Óscar Tena.

  2. Vos deixo l’enllaç del video de presa de possessió.

    http://www.youtube.com/watch?v=to9prb8geJY