Cursos a la seu dels Ports


Etiquetes: ,

curs-gps_1427L’Ajuntament de Morella i la Universitat Jaume I inicien els cursos a la seu dels Ports. Ëstos cursos han canviat el període en què es realitzen, ja que abans s’impartien a finals de primavera. Amb esta modificació, es pretenia que tant els alumnes universitaris que no han iniciat el curs, com la gent que residix en la comarca, s’apuntaren. A tenor de l’ompliment del total de places disponibles, pareix que seran un èxit de participació.

Per a la realització dels cursos, l’Ajuntament deixa que els ciutadans de Morella plantegen les temàtiques que els agradaria que es tractaren. D’entre totes les propostes, es seleccionen aquelles que poden mobilitzar a un nombre més gran de persones. Enguany, s’ha optat per un curs bàsic d’orientació, cartografia i noves tecnologies aplicades (GPS) i per un curs sobre creació de pàgines web. El primer, ho impartirà Luis Cabedo Ten i es celebrarà els dies 19 i 26 de setembre. El curs compte amb unes classes teòriques en què es donaran a conéixer els principis de la geodèsia, el funcionament de la brúixola i del GPS. A més, este curs comptarà amb una aplicació de continguts a la pràctica, per mitjà d’una classe en el bosc de Pereroles.

El segon dels cursos es desenrotllarà entre els dies 22 i 25 de setembre i ho impartiran els professors David González i Santiago García. En este curs, s’ensenyaran les normes bàsiques de disseny i desenrotllament de pàgines web a través d’editors visuals gratuïts. L’objectiu, és que quan finalitze el curs, els alumnes siguen capaços de dissenyar la seua pròpia pàgina web.

El nombre de places estava limitat a 20 per cada un dels cursos. Estes places estan cobertes des de la setmana passada. La matrícula era de 18 euros per al públic en general i de la mitat per a alumnes de la UJI o socis de SAUJI. El total d’hores del curs és de 15, que els universitaris podran convalidar per un crèdit de lliure elecció.curs-gps_1439

Més informació: |