Vilafranca en temps real


Etiquetes:

La webcam de l’Ajuntament de Vilafranca, instal·lada a l’edifici de la Casa Social, ha superat les 10.000 visites quan només s’han complit tres setmanes des de la seua col·locació. Una xifra impressionant que demostra l’interès de la gent per l’activitat que genera Vilafranca en tots els aspectes o per pegar una ullada i veure el que passa al poble en un moment determinat. La imatge fixa de la pàgina web mostra un ampla panoràmica de la part baixa de l’Avinguda del Llosar i de la Plaça d’en Blasc i en ella es pot observar amb gran nitidesa l’oratge que fa a Vilafranca i l’ambient que en un moment determinat, podem trobar als principals carrers de la població. A la webcam es pot accedir entrant a la pàgiana web de l’Ajuntament ( www.ajuntamentdevilafranca.es) i a la pàgina principal es troba l’accés a la mateixa.
Pròximement està previst implantar un sistema a la mateixa webcam, mitjançant un sensor, amb el qual es podrà observar en temps real, la temperatura ambient en directe.
Des de la Regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilafranca s’estan valorant molt positivament les dades de les visites a la webcam enregistrades en només tres setmanes de funcionament de l’aparell.

Més informació: