El Blog premiat

elefant1________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimarts, 22 de setembre de 2010

“Elbaguldeleslletres”, així es titula el blog de Vanessa Marín, professora de 3er de primària del Col•legi Blasc d’Alagó de Vilafranca i que opta als ‘Premisblogs.cat”, que organitza ‘Stic.cat’, en una iniciativa que compta amb el suport i la col•laboració de la Generalitat de Catalunya. Del total de 111 treballs presentats en aquesta convocatòria, dins de l’àrea d’educació , 10 han arribat a la final i un d’ells és ‘Elbaguldeleslletres‘.

Vanessa Marín treballa el blog amb el seu alumnat, introduïnt treballs que els menuts realitzen a les classes. Un dels objectius és penjar al blog els treballs que es realitzen a la classe de llengua. De fet, al blog apareix el ‘Nostre Refranyer’, obra que aconseguia el Premi Baldiri Reixach també a Catalunya i que duien a terme els alumnes de Vanessa, encara que els dos premis entre sí, no tenen res a veure. L’any passat, Vanessa Marín portava als alumnes de 4rt de primària. Enguany porta als de 3er, encara que pensa continuar amb el mateix sistema per a ‘Elbaguldeleslletres’. En només dues setmanes de classes, ja han realitzat un xicotet treball de poemes que es pot trobar al blog.

Vanessa Marín s’enterava de la convocatòria d’aquestos premis per mediació d’una amiga de Morella que li ho va comentar. La professora vilafranquina no s’ho pensava dos vegades i presentava el blog al concurs català, sent escollit entre els 10 finalistes que optaran al premi. El proper divendres 2 d’Octubre, ‘Stic.cat’ farà el lliurament dels ‘Premisblogs.cat’ en un acte que tindrà lloc a la localitat barcelonina de Vic.

Més informació: |

1 comentari

  1. És normal parlar d’un blog i no escriure en cap moment la seua adreça electrònica?