Rehabilitació ermita Sant Josep


Etiquetes:

forcall-vista-general-00001Santiago Pérez, Alcalde de Forcall es reunia aquesta primavera amb el Bisbe de la Diócesi de Tortosa, Xavier Salinas, per tal de repassar la situació del patrimoni religiós existent al municipi amb l’intenció d’incloure al nou conveni de restauracions, l’actuació a l’ermita de Sant Josep. Les notícies han estat bones ja que sembla que l’ermita serà rehabilitada.
Des de l’Ajuntament de Forcall s’intentarà pressionar a la Conselleria de Cultura per a que la rehabilitació de Sant Josep es puga fer el més aviat possible.
Els municipis de Castelló que pertanyen a la Diócesi de Tortosa es troben en la situació de demanar les actuacions d’aquest tipus, tant a la Diócesi de Tortosa com a la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana. El fet de pertanyer a dues Comunitats diferents no sol ser motiu de descoordinacions, encara que les pressions s’han de realitzar a dues bandes.
La rehabilitació de Sant Josep sempre ha estat molt reivindicada per part de l’Ajuntament de Forcall, sent aquest un element molt emblemàtic del Patrimoni forcallà. Amb aquest anunci, sembla que la seua recuperació pot estar més a prop.

Més informació: