1.300 quilos solidàris


Etiquetes:

recollida-solidaria-sahara_1566La campanya d’arreplegada d’aliments per al Sàhara, que han organitzat l’Ajuntament de Morella i l’Organització no governamental ASAPS, ha tingut una excel•lent resposta. Ahir finalitzava el termini marcat per els organitzadors i en la llotja de l’ajuntament es contaven fins 1300 quilos, entre llentilles i arròs, que era que el que es demanava, però també hi havia algun pot de fesols i algun tipus de pasta.
En els darrers dies, els establiments que s’havien implicat directament posant guardioles, han fet el reconte i la compra corresponent al replegat. Contents es mostraven els impulsors de la recollida per que en seran un bon grapat els quilos d’aliments bàsics que arribaran fins els campaments on l’absència de tot fa que sigue ben rebut qualsevol cosa.
Serà la mateixa organització humanitària la que transportarà aquest menjar, i la resta que s’ha recollit en altres punts, fins els campaments de refugiats.
Prompte l’àrea de solidaritat encetarà altra recollida, en aquest cas, serà la de roba que al canvi de temporada sol portar-se endavant.recollida-solidaria-sahara_1569

Més informació: