Cessió de trams N-232


Etiquetes:
<br />

La demarcació de Carreteres de l’Estat a la Comunitat Valenciana ha cedit a l’Ajuntament de Morella varis trams de l’antiga carretera N-232, que amb el nou traçat estaven en desús. En total son uns 10 quilòmetres i més de 2.600 m2 de terrenys de domini públic annexos a la via. L’Ajuntament assumeix la titularitat del mateixos en aquest ple, i immediatament a continuació cedirà els terrenys sol·licitats per la Diputació provincial per a la construcció d’una helisuperficie.
La creació de l’heliport, especialment per a usos sanitaris, però també per a qualsevol emergència que requereix-ca d’aquest transports aeri, ha estat un projecte de la Diputació que en el cas de Morella s’ha vist retardat precisament per que els terrenys idonis eren del Ministeri de Foment i la tramitació per a cedir-los a l’Ajuntament s’allargat més del que s’haguera volgut.
A parir d’ara l’Ajuntament de Morella serà el responsable del manteniment dels trams cedits, en tots els seus elements auxiliars i equipaments, llevat els terrenys que es cedeixen a la Diputació per a la helisuperficie. La Diputació Provincial tindrà que acceptar la cessió, i posteriorment portar endavant la cimentació i il·luminació del heliport. A la nostra comarca en aquestos moments ja en son dos els heliports operatius. Un està en terme de Vilafranca, i l’altre entre Forcall i la Todolella. Aquest estiu l’helicòpter d’urgències sanitàries ha tingut que operar en varies ocasions en el terme de Morella. Ha utilitzat per açò superfícies diferents; la darrera vegada va aterrar en el camp de la Fabrica de Giner.

<br /> <br />
Més informació: