Festes de Sant Miquel a Herbeset

Herbeset celebra aquest cap de setmana les seues festes en honor a Sant Miquel. Des de la nit del divendres amb l’anunci de festes, el volteig de campanes i l’engalanament de carrers; fins al diumenge amb la traca final de festes; la localitat viu unes jornades intenses amb actes de tot tipus, destacant entre d’altres la tradicional oferta i subhasta de plats típics per tal de poder financiar la festa.
La música també és protagonista amb la participació de la Rondalla de Morella i els Gaiteros de Morella que són habituals en aquesta festivitat. A més, el dissabte a la nit es viu la despedida, en principi definitiva, del duo Guillermo i José Luis després de molts d’anys damunt dels escenaris.
La participació a les festes de Sant Miquel d’Herbeset està garantitzada, ja que és un dels caps de setmana en els que més gent s’ajunta al poble. A pesar de que durant el any no hi viu ningú, els caps de setmana sempre sol haver-hi algú a Herbeset.
Per altra banda, Herbeset no celebra les reunions periòdiques com Ortells o Xiva, però l’Ajuntament de Morella igualment treballa durant tot el any, amb contacte permanent amb la gent que acudeix habitualment al poble, per conèixer les necessitats. Enguany, una de les actuacions més importants ha estat en la remodelació de la pujada a l’església.

Més informació: |