Nou taller de pedra en sec


Etiquetes:

<br />

El nou taller d’empleo al voltant de la pedra en sec, que te lloc a les localitats de Vilafranca i la Iglesuela del Cid, començarà a caminar el proper dia 1 de Desembre amb 15 alumnes treballadors que rebran classes i treballaran durant un any.
El nou taller d’ocupació continuarà amb la iniciativa que encara s’està desenvolupant en el taller “Viu la Pedra, Treballa-la”. A partir del 1 de desembre 15 alumnes treballadors rebran classes i treballaran durant un any. Estaran coordinats per dos professors i un director. El procés de selecció d’alumnes, professors i director, es desenvoluparà durant el mes de novembre. Segons ha assenyalat l’alcalde de Vilafranca l’objectiu és aprofundir en els treballs de canteria. Per a això haurà professorat específic. Ara es determinaran els espais que es rehabilitaran dintre de les activitats del treball.
Com en el cas de l’actual taller el desenvolupament de la iniciativa suposarà la inversió de més de 300.000 euros perquè 15 persones estiguin capacitades a l’hora d’afrontar la vida laboral entorn del treball de l’arquitectura específica de la pedra en sec.
L’alcalde de Vilafranca ha destacat la importància del desenvolupament del taller, que garantirà la creació de 18 llocs de treball durant un any, i suposarà una formació de futur per a tots els seus integrants, més quan es tracta d’una activitat relacionada amb l’entorn d’ambdues poblacions de Castelló i Terol.

<br />

Més informació: