Piscina coberta i un polígon industrial al Plenari de Vilafranca

ajuntament-vilafranca_04741
___________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
divendres, 25 de setembre de 2009

L’Ajuntament de Vilafranca celebrava un ple ordinari en aquesta recta final del mes de Setembre. Un sessió en la que, primerament, s’aprovava l’acta del ple anterior i a continuació, començaven a abordar-se els temes del nou ple. Primerament, es parlava de la contractació de l’obra ‘Piscina coberta 1ª fase’, que ha estat inclosa als Plans d’Obres i Serveis 2009 de la Diputació.

A la sessió també s’aprovava un tema que prèviament havia estat tractat per la Comissió Especial de Comptes, al voltant d’una operació de crèdit efectuada pel consistori vilafranquí. Així es demanarà un crèdit bancari de 45.000 euros per tal d’afrontar diverses operacions econòmiques. Als darrers 6 anys es la primera vegada que es demana un crèdit d’aquestes característiques. Recordem que l’Ajuntament de Vilafranca continua tornant anualment importants quantitats econòmiques per fer front a l’històric endeutament, que s’està reduïnt de manera considerable.

Altres assumptes del ple
També es donava compte de la delegació de l’Alcaldia en la Tinença d’Alcaldia d’atribucions en matèria de personal, ordre públic i padró d’habitants. Així mateix, el Grup Municipal Socialista presentava una moció al voltant de les lleis de televisions per a que els canals autonòmics de diferents Comunitats Autònomes puga ser vist en els territoris amb una mateixa llengua. La moció eixia avant amb els vots a favor del Grup Socialista i l’abstenció del Grup Popular.
La sessió es tancava amb el despatx extraordinari, que no portava cap punt a tractar i l’apartat de precs i preguntes on el Partit Popular preguntava pel Polígon Industrial que es vol construir a Vilafranca. Un tema aquest que es troba en punt mort, a l’espera de que es resolguen unes qüestions referents a carreteres i també respecte a la superfície del Polígon. L’actual crisi econòmica existent està endarrerint l’execució d’aquest ambiciós projecte.

Més informació: |