Comarquesnord rep 6.500 visites en 15 dies

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 29 de setembre de 2009 .
Etiquetes: , ,

Comarquesnord.cat s’ha convertit en un dels principals mitjans digitals de les nostres comarques en només quinze dies de vida amb vora 6.500 visites, el que es remarcable en una comarca que no té molts més habitants. El passat dimarts 15 de setembre, primer dia de vida de la web, ja van ser més de cinc-centes les visites que es van registrar, i amb daltabaixos aquesta xifra s’ha mantingut la resta dels dies. Comarquesnord.cat ha comprovat que els internautes d’aquesta terra són menys actius els dissabtes, quan les visites baixen notablement, però també se n’ha adonat de que és molta la gent que ha connectat amb el diari digital de la comarca gràcies a enllaços fets des de xarxes socials –com ara facebook- o fins i tot de blocs de la comarca. També són moltes les visites que es reben procedents de recerques al google o a altres populars buscadors d’informació.

. Aquest diumenge, comarquesnord va ser notícia a diferents mitjans

El dia en que comarquesnord.cat ha registrat més visites ha segut aquest passat diumenge, quan diversos diaris digitals de renom, com ara vilaweb.cat -entre altres tants- se’n feien ressò del naixement d’aquest mitjà de comunicació. Entre les notícies més vistes es troba el naixement de “nord”, la nova televisió comarcal-, les fotogaleries amb imatges de festivitats de la comarca, o polèmics articles d’opinió dels columnistes de comarquesnord.cat com ara L’Exili” de Manolo Jardí, “La falsa” de Joan Carles Marcobal o “Los lunes al sol” d’Amparo Panadero.

. Els internautes tenen via lliure per a col.laborar

També els escrits que ens envien els propis internautes tenen molt bona acollida, així com la possibilitat d’escoltar Els Ports Ràdio per internet, que és una opció cada vegada més utilitzada des de les nostres comarques i, sobretot, des de fora.

Comarquesnord.cat és la nova aposta per la informació de proximitat de Comunicacions dels Ports, empresa que també té altres mitjans de comunicació com la ràdio comarcal “Els Ports Ràdio”, la nova televisió “nord”, i el setmanari d’informació comarcal “Notícies”. La web s’actualitza constantment amb allò que més li interessa a la gent de la comarca i permet que siguen els propis habitants el que la vaguen construint amb tot tipus de col·laboracions, bé escrites o bé amb les seues pròpies fotos.

Més informació: | |