Comença un nou curs d’Educació Permanent d’Adults


Etiquetes:

_________________________
comarquesnord.cat,
morella
dimarts, 29 de setembre de 2009

Ha començat un nou curs en el Centre de Formació de Persones Adultes. Aquest centre ofereix una segona oportunitat a aquells que no van acabar en el seu dia la secundaria, als que volen preparar-se per a entrar en un cicle formatiu, o examinar-se dels diferents nivells de valencià. Idiomes i informàtica, així com castellà per a immigrants son d’altres de les assignatures que es poden cursar. El claustre de professors a dia d’avui encara no està complet, per que en aquesta escola, i en sols un terç de jornada es més complicat de completar.
Aquestes escoles van nàixer ja fa varies dècades per tal de reduir els nivells d’analfabetisme, però ara la vessant d’alfabetització té un altre significat diferent, a l’incloure també les llengues extrangeres o les noves tecnologies.

Encara es pot matricular
La matricula continua oberta per als que estiguen interessats. Aquest es un centre comarcal, encara que estigue ubicat en la ciutat de Morella. Es permet fer algunes classes de forma no presencial, però de tant en tant hi ha que passar pel centre. Més avant sortirà l’oferta complementaria que des de l’Epa també es porta endavant, amb la col.laboració del consistori dedicada més al temps d’oci.
De moment continuaran compartint espai en l’escola infantil, encara que la pretensió es poder dotar a aquesta escola d’un lloc especific que podria situar-se en la Seu de la Fundació Bancaixa cedida enguany a l’Ajuntament.

Més informació: