Morella acull el 4art congrés ordinari de la UGT del País Valencià


Etiquetes:

__________________________
comarquesnord.cat, morella
dimarts, 29 de setembre de 2009

El quart congrés ordinari de la Unió General de Treballadors del País Valencià tindrà lloc esta setmana en Morella. Les jornades es desenvoluparan en el Teatre i en l’Ajuntament, des del dia 30 de setembre al 2 d’octubre. En concret, les jornades estan organitzades per la Federació de Comerç, Hostaleria, Turisme i Joc de la UGT d’esta comunitat. En elles, es constituirà la taula del Congrés, s’analitzarà la gestió dels òrgans nacionals, que són la Comissió Executiva, el Comité i la Comissió de Control Econòmica, es proclamaran les distintes candidatures als òrgans nacionals i es procedirà a la votació. Per tant, es triaràn els membres de la Comissió de Control Econòmic i els membres al comité Federal i al Comité Nacional.

Les conferències i la intervenció dels invitats institucionals i de les distintes delegacions, es celebraran en el Teatre Municipal de Morella, mentres que les votacions es realitzaran en la Sales Gòtiques de l’Ajuntament. El dijous per la vesprada, també en estes Sales, tindrà lloc una roda de premsa per a donar a conéixer els resultats de les votacions. La jornada del divendres servirà perquè els participants en el congrés puguen conéixer el municipi, ja que està programada una visita guiada.

A més d’este congrés, la UGT-PV també visita anualment la localitat de Morella per a celebrar les jornades de l’Escola de la Joventut. Estes jornades es celebren des de l’any 2005, per la qual cosa el municipi de Morella s’està constituint com un punt de referència per a esta organització sindical.

Més informació: