Un nou llibre cada setmana a la biblioteca de Morella


Etiquetes:

biblioteca-_1735________________________
comarquesnord.cat, morella
dimarts, 29 de setembre de 2009

La Biblioteca de Morella oferirà un nou llibre cada setmana. S’aprofita els nous volums que s’han pogut adquirir a través de fons propis amb l’ajut de la Conselleria de Cultura per llançar aquesta formula de presentació. S’amplien així els fons d’aquest espai públic de lectura. Per començar aquesta primera setmana comencen en un bet-seller: la trilogia de ‘Millenium’ que tant d’èxit està tenint.

La biblioteca disposa de més de mil volums
No son pocs els volums que es poden prestar o consultar en aquest servei, des del passat hivern, de nou municipal. Més de 10.000 volums omplen les seves estanteries, a més de totes les publicacions de la zona. La possibilitat de connectar-se a la xarxa a través dels ordinadors de la mateixa biblioteca, o a través dels portàtils particulars que poden utilitzar la nova connexió wifi instal·lada per l’Ajuntament, ha fet augmentar el nombre d’usuaris. Fins i tot els mesos d’estiu ha hi hagut un registre de visites i demandes de préstec destacat. Actualment son més de 650 socis els que té la Biblioteca de Morella.

En aquestos moments els responsables del centre estant realitzant la tasca d’informatitzar i entrar en la xarxa pública de biblioteques valencianes. La biblioteca de Morella està oberta de dilluns a divendres, matí i vesprada. Els dissabte amplien horari de mati, per que descansen la tarde del dissabte i tot el diumenge.

 biblioteca_1738

Més informació: