L’UGT considera el Parador de Turisme de Morella fonamenal pel futur econòmic de la comarca

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 1 d'octubre de 2009 .
Etiquetes: , , ,


Continua el IV Congrés Nacional de Comerç, Hostaleria, Turisme i Joc de la UGT-PV a la ciutat de Morella i paral·lelament a l’esdeveniment s’ha portat a terme una roda de premsa per valorar l’aposta de la ciutat per el futur Parador de Turisme de la ciutat. Han participat Francisco Domínguez Villalón, secretari general de la FCHTJ-UGT, Juan Bernardo Bañón, secretario general de la FNCHTJ-UGT-PV i l’alcalde de Morella, Ximo Puig.

Durant la roda de premsa s’ha valorat el fet de que Morella compti properament en un Parador de Turisme, que serà un al·licient més per atraure visitants, a més d’afavorir la creació de llocs de treball qualificats en el sector de la hostaleria i el turisme, fet que beneficiarà al conjunt d’establiments hostalers de la ciutat i als seus comerços. Des de la FCHTJ-UGT recalcaven que s’aposta pel progrés i el desenvolupament dels professionals de la hostaleria i el turisme a les ciutats de la Comunitat Valenciana, fomentant els establiments que ofereixen qualitat i bon servei als visitants, creant llocs de treball de qualitat. En aquest sentit parlava Francisco Domínguez Villalón que senyalava que “en aquests temps de crisi és necessari redefinir el model turístic de forma de siga més ampli, un sector que és un dels pilars de la economia espanyola”.

El secretari general de la FCHTJ-UGT argumentava que “és necessari ampliar mercats, realitzar actuacions públiques i privades i recuperar zones degradades”, apostant per “la generació d’ocupació, sobretot recuperant hotels i tenint professionals reconeguts”.

Més informació: | | |