Tanca un altre hotel de la Diputació, el Cardenal Ram de Morella

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 1 d'octubre de 2009 .
Etiquetes: , ,

cardenal-ram00015

A partir d’este dijous un altre hotel emblemàtic de la nostra comarca estarà tancat. A l’Hotel del Palau dels Ossets de Forcall, i al de la Fabrica Giner de Morella, es suma ara el Cardenal Ram. Tots tres establiments propietat o gestionats per la Diputació Provincial.

. Degut a l’acabament de la concessió

En el cas del Cardenal Ram el tancament es degut a l’acabament de la concessió administrativa amb l’empresa que l’ha gestionat els darrers 15 anys. En 1994 la Diputació adjudicava la gestió a Jaime Peñarroya per un període de cinc anys, que després serien ampliats per altres 10. La primavera passada finalitzava la concessió, però es va prorrogar per poder donar servei la temporada d’estiu.

Per altra banda la Diputació Provincial va aprovar enguany una partida de 150.000 euros per portar endavant obres de millora i adequació del establiment, que encara no s’han executat. Tenint en compte que no hi ha noticies respecte a l’adjudicació del projecte de millora, ni tampoc s’han publicat els plecs de condicions per tal de que noves empreses puguen optar a gestionar-lo, cal pensar que restarà un temps en les portes tancades.

Des de l’Ajuntament de Morella es desitja que tots els tràmits i obres pendents es porten a terme en la major celeritat possible, per evitar que l’ Hotel Cardenal Ram estigue tancat massa temps. Es considera que és un establiment històric, en un edifici històric, i en un lloc central de Morella, que a més done feina a, com a poc, deu persones. Per aquest motiu es demana agilitat a la administració provincial. L’Hotel Cardenal Ram es situa en un edifici del segle XVI, que va ser remodelat per a convertir-lo en Hotel l’any 1960 i que al 2004 es van portar endavant obres de neteja en la façana i millores internes en l’estructura. A l’Hotel Cardenal Ram popularment se l’ha conegut com “el Parador”.

Més informació: | |