Conveni de l’Ajuntament de Morella i ESPEMO per fomentar l’activitat esportiva


Etiquetes: ,

conveni-espemo_1852 ________________________
comarquesnord.cat, morella
divendres, 2 d’octubre 2009

L’Ajuntament de Morella i la societat esportiva ESPEMO han arribat a un acord de col·laboració, pel qual les activitats de muntanya seguiran presents en esta localitat. En l’acte de firma del conveni han participat l’alcalde de Morella, Ximo Puig, la regidora d’esports, Palmira Mestre i el representant d’ESPEMO, Diego Miralles. L’objectiu d’este conveni de col·laboració és fomentar la pràctica d’esports d’aventura com l’escalada, l’espeleologia o el muntanyisme, garantir la participació de jóvens en les activitats i facilitar la seua incorporació a l’esport. Amb este acord, l’Ajuntament de Morella es compromet a condicionar una sala del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I com a magatzem per a guardar el material esportiu i com a seu social per a reunir-se. A més, el consistori aportarà 1800 euros perquè l’associació organitze un dia d’activitats pel seu 25 aniversari i 800 euros en caràcter de col·laboració en eixides internacionals.

Espemo li dóna renom a Morella amb les seues activitats
Per la seua banda, la societat esportiva ESPEMO es compromet a portar el nom de Morella al nombre màxim de llocs possible, per mitjà de les seues expedicions, a assumir la responsabilitat de les Escoles Esportives i a organitzar diverses activitats que l’Ajuntament incorporarà a la seua agenda festiva i cultural.

D’ací a final d’any, l’associació també organitzarà una marxa a peu per a tota la gent de Morella i muntarà una exposició fotogràfica sobre els 25 anys de l’associació. El conveni estarà vigent fins al 31 de març de 2010. Una vegada que este període vença, es prorrogarà per un any més, tornant-se a negociar les clàusules. Segons la regidora d’esports Palmira Mestre, “la firma d’este conveni és important perquè així, les ajudes econòmiques arribaran a totes les persones de l’associació, el nom de Morella arribarà fins a diferents punts del món, es mantindran les Escoles Esportives i s’organitzaran millor les activitats”.

Més informació: |