Noves rutes senderistes per potenciar Pereroles, el Bosc de l’Aventura


Etiquetes: , ,

03102009_114042_morella__pereroles______________________
comarquesnord.cat, morella
diumenge, 4 d’octubre de 2009

L’empresa municipal Iniciatives Turístiques de Morella ha dut a terme el marcatge de distintes rutes en la muntanya de Pereroles. En total, des d’esta muntanya naixeran cinc sendes, de distintes longituds, per a poder practicar l’esport de muntanya. El cost total del marcatge dels camins ha sigut de més de 50.000 euros, dels quals, un 25% ha estat finançat a través de la Conselleria de Turisme i de Ruralter.

Cada una de les cinc rutes naixerà en Pereroles i arribaran als municipis d’Herbeset, Herbés, La Pobleta, Xiva i Morella. Totes estes tasques de marcatge estan finalitzades, excepte el tram de La Pobleta, ja que s’està pendent de que finalitzen les obres de la carretera. Estes obres, està previst que finalitzen en dos setmanes. Tampoc està totalment finalitzada la de Morella, perquè va ser l’últim tram en què es va començar a treballar. Una vegada que es finalitzen estos trams, s’ubicaran els panells informatius i es repartiran fullets en l’Oficina de Turisme.

L’obra se li va adjudicar a Esportverd, que és una empresa municipal. Dos característiques que tenia l’empresa a l’hora de l’adjudicació, és que es tracta d’una empresa amb prou experiència en este tipus de treball i que coneixia molt bé el terreny d’actuació.

D’esta manera, Pereroles, que es convertirà en paratge natural municipal abans de finalitzar l’any, compta amb tres refugis per a poder hospedar-se i sendes per a poder practicar l’esport de muntanya. A més, cal recordar, que este mont és municipal i que durant estos dies, nombrosos boletaires ho estan visitant.

Més informació: | |