L’Ajuntament de Morella mostra satisfacció pels Pressuposts Generals de l’Estat

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 5 d'octubre 2009 .
Etiquetes: , , , ,


L’Ajuntament de Morella ha valorat com “austers” els Pressupostos Generals de l’Estat 2010, “marcats per la situació actual de crisi econòmica”, sent els ingressos el condicionant fonamental de la partida pressupostària del govern per al any vinent. Respecte als diners que aplegaran a Morella, l’alcalde de Morella Ximo Puig destaca que “es mantenen les línies obertes amb la N-232, esperant que figure clarament l’A-68 de la part aragonesa, així com la inclusió d’un pagamament de 1,5 milions d’euros per al Parador de Turisme i la continuació de les obres del quarter de la Guàrdia Civil”. Per  tant, segons Puig, la valoració és de “satisfacció general”.

Els dubtes apleguen en el tram de la N-232 de La Torreta a Morella, ja que des del consistori es senyala que és el “problema fonamental”, ja que la Conselleria està posant dificultats al declarar una zona ZEPA en aquells terrenys que estaven a punt de ser licitats. L’alcalde de Morella senyalava de que les zones zepes “no se pot protegir al pes, en funció d’uns interessos que no tenen a vore en les aus, concentrant àrees ZEPA en comarques determinades”.

Per altra banda, Puig indicava que no es podrà fer coincidir la finalització de les obres del tram de la Pobleta amb l’inici de les del tram de la Torreta a Morella, esperant la inauguració possiblement per a la setmana que ve.

Més informació: | | | |