Morella enceta una nova temporada de cinema


Etiquetes: ,

______________________
comarquesnord.cat, morella
dimarts, 6 d’octubre de 2009

El Teatre Municipal de Morella enceta aquest divendres 9 d’octubre, dia de la Comunitat Valenciana, una nova temporada de cinema. Títols com UP, Enemigos Públicos, Resacón en las Vegas, Malditos Bastados o Mapa de los Sonidos de Tokio seran projectades aquesta tardor al cinema morellà, amb títols d’allò més diversos per a complir les expectatives dels més variats espectadors de la comarca. Les sessions de cinema d’enguany continuaran amb l’horari establert anys enrere de les 19.00 hores, que s’ha demostrat el més acceptat pel públic; alhora, el dia habitual serà el diumenge, encara que els dies festius poden alterar aquesta costum.

Precisament serà aquest divendres, festivitat de la Comunitat Valenciana, quan arranque la temporada cinematogràfica morellana. Serà amb la pel.lícula de Disney-Pixar Up, que conta la història d’un venedor de globus que veu com es compleix el somni de la seva vida: marxar volant amb la seva casa fins sud-amèrica, però no tot serà com ell ho havia somniat, ja que amb ell també marxa un xiquet impertinent que el portarà a viure mil i una aventures. La pel.lícula, encara que pensada per al públic infantil, és recomanable també per als adults, com passa habitualment en les pel.lícules de dibuixos animats de Disney.

Especialment pensada per al públic adult arriba el diumenge 11, vespra de la festivitat del Pilar, Enemigos Públicos. La pel.lícula conta la història del llegendari John Dillinger, un atracador de bancs de l’època de la Gran Depresió, que provocarà que el Bureau of Investigation americà acabe transformant-se en l’FBI que coneixem avui en dia. L’enemic americà número 1 de l’època està interpretat per Johnny Depp.

Un nou canvi de registre deixarà la setmana següent, el diumenge 18, la pel.lícula Resacón en las Vegas, una desternillant comèdia que conta el comiat de fadrí d’un jove que, després d’una nit boja amb el seu millor amic i el seu futur cunyat, comença a sofrir les consequències de l’abús de l’alcohol.

El cicle de cinema s’allargarà fins al proper estiu, i ja estan previst altres títols com Malditos Bastardos o Mapa de los Sonidos de Tokio, que es projectaran al cinema del Teatre Municipal de Morella, gestionat per l’Ajuntament de la localitat, en setmanes següents.

Més informació: |