Reunió per agilitzar la construcció del Parador de Turisme

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 6 d'octubre de 2009 .
Etiquetes: ,

El dilluns es van reunir membres de Conselleria de Cultura, de l’Institut de Turisme d’Espanya (Turespaña), empresaris turístics i representants de l’Ajuntament de Morella, a la capital dels Ports, amb l’objectiu de tractar l’agilització dels treballs arqueològics i la iniciació de la construcció del Túnel d’accés al futur Parador de Turisme, entre altres qüestions. El regidor d’urbanisme, Rhamsés Ripollés, valora “positivament la reunió” i afegix que des del consistori “s’espera que els punts acordats es posen en marxa immediatament”.

Per una altra banda, la setmana que ve es faran públics els projectes de cada una de les empreses que opten a la construcció del futur Parador de Morella. La qualificació documental de les empreses que opten a l’adjudicació definitiva del Parador de Turisme de Morella, es realitzarà este dimarts. Este és un acte privat, per la qual cosa els projectes definitius de les distintes empreses es faran públics el dimarts de la setmana que ve. No obstant això, caldrà esperar per a saber que empresa serà l’encarregada de dur a terme l’obra del complex hostaler, ja que en este tipus d’obres no hi ha adjudicacions provisionals. Una vegada que es realitze l’obertura d’empreses, es deixa un termini de temps per a realitzar les al·legacions pertinents. Una vegada que s’estudien estes al·legacions, es procedirà a l’adjudicació definitiva.

Este acte estava previst per a finals de setembre, però segons fonts del departament de contractació de Turespaña, “entre el Parador de Lleida i el de Morella s’han presentat més de setanta empreses, per la qual cosa l’obertura no es podia realitzar el mateix dia”. Este és el motiu pel qual l’obertura d’empreses per a l’obra de Lleida es va mantindre en les dates previstes i el de Morella es realitzarà la setmana que ve.

Més informació: |