Els Ports Ràdio i “nord” llancen web


_______________________
comarquesnord.cat,
els ports
divendres, 9 d’octubre de 2009

Després de l’exitòs llançament de comarquesnord.cat, són ara dos nous mitjans de comunicació comarcal els que s’endinsen en el món digital d’internet. Aprofitant la festivitat de la Comunitat Valenciana, aquest divendres 9 d’octubre la ràdio comarcal Els Ports Ràdio i la el canal de 24 hores de notícies de la comarca “nord” estrenen les seves respectives pàgines webs. En elles es poden seguir aspectes com  la programació actualitzada setmanalment, les veus i les cares dels qui els fan, així com dos interessants blocs que contaran periòdicament la història, curiositats, interioritats o novetats dels mitjans de comunicació dels Ports.

Els Ports Ràdio esta a la xarxa a comarquesnord.cat/elsportsradio, i mitjançant aquesta web podrem conèixer quins programes s’emeten al llarg de les 24 hores del dia i en quin horari, facilitant així a l’oïent el poder escoltar els seus programes preferits. A més a més també es podrà saber més de les veus de la ràdio, anar desglosant la seva llarga història en les entrades del blog o escoltar-la en directe des de qualsevol lloc del món. Poc a poc els continguts s’aniran ampliant amb tot allò que els internautes demanen.

Paral.lelament, comarquesnord.cat/nord és el reflexe a internet de la nova televisió comarcal. El conèixer la programació de 24 hores de notícies del canal i els horaris exactes és un dels principals atractius del lloc web, però aquesta informació es completa amb biografies de les cares habituals del canal, així com un blog on s’anirà contant allò que no es sol veure de “nord”.

Comunicacions dels Ports, empresa propietaria dels principals mitjans de comunicació comarcal, ha volgut aprofitar el dia de la Comunitat Valenciana per tal de llançar la versió web de la ràdio i la televisió comarcal per ser dels pocs que s’adrecen als seus oïents en la nostra llengua i per voler ser estendart del fer ràdio i televisió de la mateixa manera que parlem pel carrer.

Més informació: | | |