El cinctorrà guanya a La Jana per 2-1

________________________
comarquesnord.cat, cinctorres
dilluns, 12 d’octubre de 2009

El C.E. Cinctorrà aconseguia la seua segona victòria de la temporada ( primera al Pla de Mig Ull), en partit que s’avançava a la vesprada del divendres 9 d’Octubre. El Cinctorrà, doblegava a La Jana per 2 gols a 1 en un partit amb un final trepidant, ja que els tres gols de l’encontre s’aconseguien a la darrera mitja hora de joc. Dani Blanch, entrenador del C.E. Cinctorrà i que debutava davant la seua afició alineava d’eixida a Ricardo, Iván, Pablo, Náger, Pau, Hicham, Altaba, José, David, Sergi i Perico. També van jugar Edu, Riera, Emil i Rubén.

El partit va estar dominat en tot moment pel C.E. Cinctorrà, especialment a la primera part on els visitant van inquietar poc al meta Ricardo i els locals disposaren de tres clares oportunitats per a marcar, que no van ser transformades. El Cinctorrà va poder sentenciar el partit en la primera meitat, però s’arribava al descans amb l’empat a 0 inicial.

A la reanudació, la tònica del joc va ser pareguda, encara que va ser La Jana qui s’avançaria al marcador amb minut 65. 0-1 per als visitants i l’encontre que es posava costa amunt per al conjunt de Dani Blanch. Però prompte arribaria la reacció. Al minut 75, Sergi aconseguia marcar l’1 a 1, després de resoldre un embolic dins de l’àrea, en una jugada iniciada a la treta d’un còrner. Cinc minuts després, al minut 80, Perico marcava el 2-1, gol que donava la victòria al C.E. Cinctorrà.

Cal destacar que a la darrera acció del partit, Sergi arrancava des del seu camp, en posició correcta, encarant en solitari l’àrea rival quan l’àrbitre del partit va xiular el final.