S’obrin les pliques per al Parador de Turisme

comarquesnord.cat . Madrid . dimarts, 13 d'octubre de 2009 .
Etiquetes: ,

Turespaña ha iniciat el procés d’apertura de les pliques per a la construcció del Parador a les 12 del matí. Este és un procés llarg, ja que s’anuncien totes les ofertes de cada una de les empreses i la seua qualificació, per la qual cosa l’acte no estava previst que finalitzara fins passades les 3 de la vesprada, el que significa, segons han informat fonts del departament de contractació de Turespaña, que “fins demà no es sabrà l’empresa que ha realitzat l’oferta més baixa”. L’adjudicació provisional es realitza per subhasta, encara que l’oferta més baixa pot excloure’s per estar 10 punts per davall de la mitjana.

Del que sí que ha informat Turespaña és que el nombre total d’empreses que opten a la construcció del Parador de Turisme de Morella “és de 31, entre elles, empreses de les més importants d’Espanya i de la Comunitat Valenciana”. L’adjudicació definitiva de l’obra s’estima que es donarà a coneixer a “finals de novembre o principis de desembre”, segons el departament de contractació.

. “El procés continua amb tota normalitat”
Segons l’alcalde de Morella, Ximo Puig, “el procés continua amb tota normalitat”. Respecte al nombre d’empreses que s’han presentat, Puig ha afirmat que “sabem que les empreses tenen les garanties suficients per a afrontar el projecte, per la qual cosa continuarem esperant a l’adjudicació de l’obra”.

Respecte als treballs arqueològics previs a la construcció del pas subterrani d’accés al Parador, des d’avui, 8 treballadors de Ferrovial continuen les excavacions en la part interna del futur Parador. Segons l’enginyer que va redactar el projecte del Túnel, Carlos Rubio, “les excavacions van avançant a major ritme, per la qual cosa esperem que en breu es puguen finalitzar”. Cal recordar que fa tan sols dos setmanes, eren tres els empleats que s’encarregaven d’estos treballs.

Més informació: |