Vilafranca aconsegueix el primer punt de la temporada empatant a 2 gols amb el Benassal

________________________________________________________
comarquesnord.cat, Benassal
dilluns, 12 d’octubre de 2009

Quan pitjor pintaven les coses per al C.F. Vilafranca, l’equip va ser capaç de sumar el primer punt de la temporada al Camp del Benassal. Després de tres derrotes consecutives al Camp del Serrito, l’equip vilafranquí afrontava el primer desplaçament de la campanya amb nombroses baixes, però per fi es va poder puntuar. Les coses a Benassal no rodaven massa bé, ja que els locals guanyaven 2-0 i el Vilafranca patia l’expulsió de Marc. Malgrat això l’equip es va refer i va poder empatar.

Toni Martínez, entrenador del Vilafranca alineava a Víctor, Àlex, Marc, Carlos Pitarch, Raül, Carlos Monferrer, David, Albert, Jordi, Sirvent i Eric. Al minut 60 Santos substituïa a Eric.

L’encontre a la primera meitat va estar molt equilibrat, encara que el Benassal aconseguia avançar-se al marcador al minut 13 amb una jugada ràpida. Abans del descans, Éric, porter del Vilafranca i que actuava com a davanter donades les baixes, marcava, però l’àrbitre anul·lava el gol per fora de joc. Acció polèmica que deixava al Vilafranca sense el gol.

A la reanudació, el Vilafranca va saltar al camp amb l’ànim d’intentar empatar el partit, pressionant contínuament al seu rival. Al minut 70, l’àrbitre xiulava unes mans del vilafranquí Raül dins de l’àrea que significava penal a favor del Benassal. A més, expulsava Marc per protestar. El Benassal transformava el penal i posava el 2-0 al marcador. La situació era molt difícil per al Vilafranca, perdent per 2-0 i amb 10 jugadors, però va ser aleshores quan vindria la reacció visitant. Al minut 76, Àlex marcava el 2-1 amb un centre xut des de fora de l’àrea i poc després, al 81, Jordi trencava el fora de joc i superava amb una perfecta vaselina l’eixida del porter del Benassal, establint el 2-2 definitiu.

Aquest resultat significa el primer punt per al Vilafranca a la temporada, que, curiosament arriba fora de casa després d’haver perdut 3 partits al Camp del Serrito. El proper diumenge, el Vilafranca rebrà la visita del Vinromà, conjunt que ocupa la darrera posició a la classificació amb 0 punts, en una bona oportunitat per intentar guanyar per fi, davant la seua afició.