El Club de Bàsquet Femení Morella perd font al Ros Casares


Etiquetes:

Resultat:
C.B.F. MORELLA, 47
ROS CASARES. 68

Alineació CBF Morella:
Carla (10), Andrea (12), Ana, Alba S. (2), Judith (13), Maria M., Ángela, Ivana (3) i Rosé (7).

Primer partit de lliga de les cadets davant un dels millors, per no dir el millor, dels rivals de la competició, per el que l’empresa de començar guanyant era molt complicada. De totes formes, les xiques van eixir convençudes de poder fer-ho i així van eixir a la canxa, disposades a tot per guanyar. Un gran inici de les morellanes va fer creure en el miracle i tant sols la mala sort en les primeres possessions va evitar que el CBF Morella es posara per davant amb un avantatge còmode. Amb el partit igualat, la profunditat de la banqueta del Ros va ser determinant, ja que cada error no provocat de les locals, feia que el cansament començara a notar-se. Al darrer quart, les morellanes es van refer i van aconseguir una victòria parcial (14-9).

Així, la sensació final va ser agredolça. La sensació dolça perque l’equip va demostrar tenir capacitat per a competir davant els equips més forts de la lliga, sent el temps el que dirà si finalment converteixen en realitat el somni de jugar la final a quatre. El sabor agre ve per la sensació de que a pesar de jugar quasi al límit de les possibilitats, la sort no va acompanyar en els moment crucials, el que fa creure que si la moneda hagués caigut cap al costat morellà, fins i tot s’haguera pogut donar la sorpresa, ja que el joc va estar igualat.

La diferència final va ser fruit del gran encert en el tir exterior i en els tirs lliures de les valencianes i el poc encert de les de casa. Però aquest equip promet molt i pot donar grans alegries. Aquest cap de setmana debutaran les infantils.

Més informació: