El Duo Euterpe repetirà en el Festival d’Argentina del 2010


Etiquetes:

20091015_duoeuterpe_argentina_450x
________________________
comarquesnord.cat, argentina
dijous, 15 d’octubre de 2009

La participació del Duo Euterpe, integrat per la morellana Elena Aguilar Gasulla (piano) i l’italià Francesco Mannis (flauta), en el Festival Internacional de Flautes d’Argentina ha estat, sens dubte, un èxit. D’una banda, el Director del certamen els ha renovat la invitació per a l’any pròxim, i, per una altra, la seua actuació ha rebut molt bones crítiques per part del públic, premsa local, universitat i organització del festival.

El duo va actuar en l’esplèndid Teatre Independència de la ciutat de Mendoza, i va interpretar obres dels compositors J. Mouquet i I. Krakamp, pàgines d’atmosfera suggestiva basades en el virtuosisme de la flauta. Elena i Francesco van constituir l’única representació europea en la trobada musical internacional al que van acudir destacats intèrprets de països i cultures diferents.

El Festival, organitzat per la facultat d’Arts de la Universitat del Cuyo, es va celebrar del 24 al 27 de setembre en la ciutat de Mendoza amb la finalitat d’afavorir la integració entre la música clàssica, tradicional i popular.

Més informació: