El Plenari de Morella busca aprovar una moció pel tancament del Cardenal Ram

_______________________
comarquesnord.cat, morella
dijous, 15 d’octubre de 2009

L’Ajuntament de Morella celebra aquest dijous una sessió plenària de caràcter ordinari amb 10 punts en l’ordre del dia on es buscarà l’aprovació d’una moció presentada per l’equip de govern relativa al recent tancament de l’Hotel Cardenal Ram de la localitat. Altres punts també passen per l’aprovació, si escau, d’una moció a favor de la Televisió sense Fronteres, de la que s’han recollit firmes als museus de la ciutat aquests dies, i que busca que territoris amb una mateixa llengua i cultura puguen compartir canals de televisió, amb l’exemple de poder veure TV3 al País Valencià ó Canal 9 a Catalunya.

Les festes per a l’any vinent
Un dels punts que es tractaran, dintre de l’àrea de Governació, és l’aprovació -si escau- de les festes locals de la ciutat de Morella per al proper 2010, que tindran en el 7 de gener, dia de Sant Julià, una de les dates assenyalades. La festa del patró l’any vinent caurà en dijous. Una altra de les festes morellanes de caràcter local és el 26 de desembre, Nadalet, que al 2010 caurà en diumenge, pel que caldrà buscar una data alternativa per aprofitar les festivitats estipulades.

El Plenari es completa amb l’informe d’ordenances fiscals dintre de l’àrea d’Administració i Hisenda, l’Informe execució obres Fons Estatal d’Inversió Local en l’àrea d’Obres i Serveis, l’aprovació, si escau, plec de condicions licitació pastures Monte de Vallivana pel que fa a la Promoció Econòmica o la presentació de l’informe de campanya prevenció càncer de mama en l’apartat de Benestar Social.

La sessió ordinària del mes d’octubre es tancarà amb el despatx extraordinari i amb els precs i preguntes.

Més informació: | | | |