“Ascensor i més espai” per al nou Cardenal Ram

comarquesnord.cat . Castelló . dissabte, 17 d'octubre de 2009 .
Etiquetes: , , , ,

En el darrer Plenari ordinari de l’Ajuntament de Morella, el portaveu del grup popular Guillermo Sangüesa assegurava que en les properes setmanes tècnics de la Diputació provincial visitarien les instal.lacions hosteres del Cardenal Ram per a valorar l’estat de l’edifici i començar a planejar les actuacions que s’han de portar a terme.

Avui, en declaracions al periòdic Mediterráneo, el vicepresident de la Diputació, Francisco Martínez, aporta més dades i assegura al rotatiu provincial que al Cardenal Ram se li donarà “la categoria que mereix” alhora que ja avança algunes de les actuacions que es duran a terme. Entre elles destaca la instal.lació d’ascensor, servei que fins ara no disposava, a més a més de “suprimir una habitació per planta per ampliar la resta” i fer-ho així més accesible.  “Els banys seran més espaiosos, proporcinant així una major comoditat” per als clients, segons Martínez.

El Cardenal Ram, conegut tradicionalment a Morella fins ara com “el Parador”, tenia fins el seu tancament el passat 30 de setembre -a causa de la jubilació del gerent-, capacitat per a 37 persones distribuïdes en 19 habitacions. L’edifici, situat en un palau del segle XVI, està ubicat en ple carrer porticat de Morella i ja va ser completament remodelat l’any 1996, segons informa la seua pàgina web.

Aquesta instal.lació hostelera ha estat notícia darrerament degut al seu tancament, així com per la polèmica amb els treballadors, als que l’antiga gerència no els vol pagar el que els endeuta, a banda de la repercusió que ha tingut el tancament de l’establiment en la política municipal, al ser aquest un edifici de propietat pública gestionat per la Diputació Provincial.

Cal recordar que, a hores d’ara, la Diputació de Castelló s’ha fet amb la gestió de tres dels principals hotels de la comarca: el Cardenal Ram a Morella, el Hotel de la Fàbrica Giner i l’Hotel Palau dels Osset de Forcall, però cap dels tres té obertes les seues portes.

 

Més informació: | | | |