El gos, confós per una lleona a La Sénia, tenia 50 perdigonades abans de la seua mort

___________________________
comarquesnord.cat, La Sénia
divendres, 16 d’octubre de 2009

Més d’una setmana després de la mort del gos confós amb una lleona a la zona de La Sènia comencen a conèixer-se més dades al voltant de l’animal. La Coordinadora i Asesora de Protectores d’Animals, la Fundació Altarriba i FAADA assenyalen en un comunitat que la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya els va oferir “accés a les imatges de l’animal i als informes del cas” per tal d’acallar les veus que asseguraven -entre altres afirmacions- que l’animal era realment una lleona i per això no es volien fer públiques fotografies del cadàver, el que ha quedat definitivament descartat.

El que han pogut constatar amb la informació que els ha estat facilitada és que l’animal, a banda dels trets que li provocaren la mort, tenia vora 50 perdigonades “en la part superior del llom” provinets d’armes de caça menor.

Buscar solucions per al futur
A banda, les associacions s’han reunit amb la directora general de Medi Natural, Núria Buenaventura per tal de buscar solucions per als animals com aquest, assilvestrats, compromentent-se a crear un protocol d’actuació per a casos com aquest.

Més informació: | | |