El Club de Basquet Femení Morella guanya els seus encontres d’aquest cap de setmana

__________________________
comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 18 d’octubre de 2009

El partit de la categoria infantil autonòmic es va jugar el dissabte 17 d’octubre a les dotze del migdia al nou poliesportiu de Morella.
Resultat: CD CBF MORELLA, 70; EL PILAR, 26.
(23-0, 6-11; 18-10 Y 23-5)
(23-0, 29-11; 47-21 Y 70-26)
LAURA, MARTA, JOANA (2), AGUEDA, MARIA (10), LAIA (8), IVANA (18), ROSÉ (23) Y FANI (9)
Bon començament en el campionat per a l’equip infantil que sense molts problemes va resoldre la primera trobada amb una aplastant victòria davant El Pilar de València. El partit va quedar vist per a sentència ja en la primera cambra amb un parcial de 23-0, i si bé durant els dos següents quarts les de València van estrènyer arribant a posar un marcador de 32-18, les de casa no es van inquietar i amb altre espectacular arreón final van tancar el seu debut de la present temporada. L’equip es va mostrar molt fort en els minuts bons del partit i van demostrar que són un dels favorits a ficar-se entre els tres primers llocs que donen la passada a la següent fase.

Per la seua banda, el partit de la categoria de cadet autonòmic es jugà a Alboraia el diumenge 18 a les deu i mitja del matí.
Resultat: ALBORAYA, 44; CBF MORELLA, 76.
(14-22, 9-22; 10-24 Y 11-8)
(14-22, 23-44; 33-68 Y 44-76)
CARLA (11), ANDREA (43), ANA, ALBA (2), JUDIT (9),. MARIA, ANGELA, IVANA (4) Y ROSÉ (7)
Després del primer partit davant el Ros Casares, en el qual tan bones sensacions van deixar les morellanes, arribava la segona trobada i el primer examen seriós per a les nostres xiques, davant un rival peleón, correòs i que fa molt incòmodes els partits, i les de Morella es van dur una important victòria, demostrant que aquesta temporada van a donar guerra als equips que es vulguen ficar en la final a quatre. Des del principi es van anar agafant avantatges curts, però que permetien a l’equip jugar amb certa tranquil·litat. Les rivals havien de fer un gran esforç perquè les de Morella no se n’anaren en el marcador, però intervingut el segon quart no van poder aguantar el arreón de les nostres i en el descans el partit estava pràcticament vist per a sentència. En el tercer quart les diferències es van anar ampliant fent pensar en una pallissa més gran, però l’expulsió de l’entrenador rival va esperonar a les de casa que van convertir l’últim quart en una desagradable lluita sense treva, repartint colps, al que les nostres xiques van preferir no entrar al drap i anar-se’n amb la victòria tranquil·lament a casa.