El Morella es deixa dos punts front al Tírig (1-1)

Etiquetes: ,

comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 19 d’octubre de 2009

Pocs preveien que s’escaparen dos punts de la Fàbrica Giner, tal com va començar el partit. Tot just començar, una internada de Carni per l’esquerra, va acabar en penal. Àngel va ser l’encarregat d’executar la pena màxima a la dreta del porter, quan a penes s’havien disputat cinc minuts de joc. Poc després, una gran jugada de Jordi pel centre, en la que se’n va anar de dos contraris, va estar a punt d’acabar en gol, però el davanter local va fallar en la definició. El partit va anar travant-se i decaient, conforme passaven els minuts. El Morella no es trobava còmode en el camp i el Tírig va imposar el seu joc. Al final de la primera part, els visitants van tindre una gran ocasió a l’eixida d’un córner, però Didac va fer la primera de les seues grans intervencions, traient una mà esquerra espectacular.

La segona part es va iniciar tal com va acabar la primera, amb domini i ocasions visitants. Un tir llunyà va obligar el porter local a estirar-se i desviar un baló que es colava pel mateix escaire. Tres minuts després, el davanter del Tírig es va trobar mà a mà amb Didac, però el tir fluix va acabar en les mans del millor jugador del partit d’ahir. En el minut 13 de la segona part, el Tírig es va quedar amb un home menys, la qual cosa feia respirar al conjunt local. Arran de l’expulsió, el Morella va començar a dominar el joc i a crear ocasions. Àngel va recuperar la seua posició en el centre del camp en la segona part, i el joc del Morella va començar a ser més fluid. Precisament, dos accions iniciades per ell, van acabar en un xut de Jordi a les mans del porter i en una gran jugada que acabaria amb un tir de Mols al travesser, encara que la jugada es va invalidar per un incomprensible fora de joc. Pocs minuts després, Jordi li va guanyar la partida al porter visitant i li va robar la pilota prop de la línia de fons, però el seu tir va ser desviat per un defensa davall els pals. Precisament, a l’eixida del córner va arribar l’inesperat empat. El Morella veia prop el 2-0 i van pujar diversos efectius al córner. El porter del Tírig va agafar la pilota i va enviar llarg a l’únic davanter de l’equip visitant, que va guanyar la posició per velocitat a la defensa i, de primeres, va elevar el baló per damunt de Didac, que poc o res va poder fer davan d’eixa gran definició. Faltaven quinze minuts i el Morella es va llançar a l’atac a la cerca dels tres punts. Àngel ho intentava en un embolic en l’àrea i amb un tir des de fora, entre Moles i Pepe van tindre el 2-1 en un baló que es va passejar per la mateixa ratlla de gol i Jordi va estavellar una falta en el pal. El marcador ja no es mouria, la qual cosa suposa un resultat advers per a les aspiracions del Morella, encara que just pel que es va veure en el camp.

La setmana que ve, rebrà al colíder de la categoria l’Esportiu Rossell, amb l’objectiu que no s’escapen més punts de la Fàbrica Giner.

MORELLA C.F. Didac, Marc Bellvís, Carni (A, 31) (Joan Bellvís, 63), Pau (A, 31) (Monfort, 73), Hugo, Guillermo (Soro, 73), Pepe, Àngel, Dolz (Joan, 83), Jordi (A, 44) y Moles

GOLS: 1-0 Min 5. Àngel de penalti.