S’ha renovat completament el parc de vehicles de Vilafranca


___________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dilluns, 19 d’octubre de 2009

Als darrers 6 anys, han estat importants les inversions realitzades per l’Ajuntament de Vilafranca en l’adquisició de vehicles que faciliten les tasques dels empleats municipals. L’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, visitava el magatzem on es troben aquestos vehicles i remarcava l’esforç que s’ha hagut de fer als darrers anys per dotar al municipi d’uns serveis que abans no tenia, com pot ser la llevaneus o la màquina agranadora.

Aquesta renovació ha significat que actualment es dispose d’un camió per a la brigada d’obres, un vehicle tot terreny per a l’Agent Local, un altre per als electricistes, una màquina agranadora, el recent adquirit ‘pick-up’, a més de la màquina llevaneus, gestionada per l’Ajuntament però amb manteniment finançat per la Diputació Provincial.

El camió de la brigada d’obres, va ser adquirit ja fa un temps per mediació d’unes subvencions del Leader i la seua utilitat està sent màxima. Amb una bona capacitat de càrrega, aquest camió ha permès assumir treballs per als quals abans, era necessari fer-se amb els serveis d’alguna empresa que puguera fer el transport del material. El tot terreny de l’Agent Local, permet accedir a tots els indrets del terme municipal. Per posar en marxa aquest servei es feia necessari un vehicle d’aquestes característiques. La màquina agranadora ha estat una de les grans inversions del consistori als darrers temps, que permet netejar els carrers del municipi amb més rapidesa i eficàcia. Finalment, el nou ‘pick-up’ també s’utilitzarà per les brigades de neteja, sobretot en època estival amb programes per a desocupats com el EPAMER o EMCORP.

Amb totes aquestes adquisicions, l’Ajuntament de Vilafranca compta amb un important parc de vehicles al magatzem situat a la carretera de Portell.

Més informació: |