El cinctorrà no pot amb el potent Atzeneta

comarquesnord.cat, Cinctorres
dilluns, 19 d’octubre de 2009

El C.E. Cinctorrà va caure derrotat al Camp del Pla de Mig Ull, davant del potent Atzeneta, que al final acabaria golejant per 2 a 5. Un encontre que dominava el Cinctorrà a la recta inicial del partit, avançant-se per 2-0 al marcador. L’Atzeneta es va refer i empatava a 2 abans del descans, sentenciant a la segona part.

Dani Blanch, entrenador del Cinctorrà alineava a Ricardo, Iván, Albert, Pau, Emil, Fran, Altaba, Hicham, David, Sergi i Perico. També van jugar Edu, Náger, Rubén i José.

La primera mitja hora del partit no va tenir gols, però si bones oportunitats per al C.E. Cinctorrà, que va ser el gran dominador del joc, mentre l’Atzeneta no creava perill a la porteria de Ricardo. Al minut 33, una bonica jugada del Cinctorrà acabava amb un centre de Sergi i un defensa de l’Atzeneta introduïa el baló en la seua porteria, significant l’1 a 0 al marcador. Poc després, al minut 37 un excel•lent xut de Hicham amb cama esquerra des de fora de l’àrea, faria pujar el 2-0 al marcador, que donava una còmoda renda al Cinctorrà. Però l’Atzeneta es refaria i empataria abans del descans amb gols de Joan i Elíes, als minuts 40 i 42. Al descans s’aplegava amb el 2-2.

Al minut 55, ja a la segona part, els de Cinctorres amb una gran jugada de David Temprado van estar a punt de posar-se de nou per davant, però el xut final acabaria al pal de la porteria. Al 57, l’Atzeneta faria el 2-3 per mediació de Joan, en una acció en la que el porter Ricardo. A la recta final tot es va complicar per al Cinctorrà i l’Atzeneta sentenciaria el partit amb dos gols més.