Vilafranca aprova el plec de condicions per a traure a licitació la piscina coberta

____________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimecres, 21 d’octubre de 2009

L’Ajuntament de Vilafranca celebrava un ple extraordinari en el que s’abordaven un parell de qüestions urgents, que no podien esperar al plenari del mes de Novembre, que es celebrarà el dijous 12 de Novembre. Primerament es tractava la contractació de l’obra ‘Piscina coberta’, inclosa al pla d’instal·lacions esportives. A la sessió s’aprovava el plec de clàusules administratives amb el que es licita l’obra amb procediment obert i una base de licitació de 210.000 euros. Al plec es valora l’oferta econòmica, les millores tècniques i estilístiques i el termini de garantia, condicions que sempre es tenen en licitacions d’aquestes característiques. A més, es valora també el coneixement de la zona i el fet de que l’empresa compte amb experiència en la construcció d’instal·lacions esportives. El conveni amb la Diputació Provincial de Castelló amb el pla d’instal·lacions esportives es finançarà entre els anys 2009 i 2014, s’abordarà amb 6 anualitats, havent d’anticipar els diners l’Ajuntament de Vilafranca per tal de pagar a l’empresa constructora.

El ple extraordinari, com sol ser habitual en aquestos casos, sol celebrar-se al Despatx de l’Alcaldia. En aquesta oportunitat també es portava al mateix, l’aprovament d’un altre ple de condicions, el que ha de regir l’aprofitament de la tòfona al monte ‘Serra Negra’ de titularitat municipal. L’anterior aprofitament de l’explotació venç actualment i es torna a traure aquest ple de condicions amb un termini d’execució de 5 anys per a l’aprofitament de la tòfona a les 960 hectàrees hàbils. El preu d’eixida serà de 925 euros amb un augment del 5% per cadascú dels anys als que afecta l’aprofitament.

Amb aquesta sessió extraordinària han quedat aprovades aquestes dues qüestions urgents, que eren aprovades per unanimitat pels representants de les formacions polítiques existents al consistori vilafranquí.

Més informació: | | |